Produkter för keto spannmål (34)

Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) kan tillverkas av smör eller 35%-45% grädde, beroende på säsongen. Produktionsprocessen består av att ta bort nästan all vatten och icke-fettiga fasta ämnen med hjälp av centrifuger. Tack vare detta är produkten lättare att bevara och lagra eftersom den innehåller mindre vatten.
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.
Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt - Köpa Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt? | Grossist | VehGroshop

Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt - Köpa Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt? | Grossist | VehGroshop

Vitlök (Allium sativum): Vitlök tillhör familjen av vitlöksprodukter, precis som lök, gräslök, purjolök och basilika. Vitlöksgranulat har en finare struktur än krossad vitlök, men är grövre än pulver. Granulatet är vit-krämfärgat och har en stark, stickande, något sötaktig doft. Vitlöksgranulat har en brännande, skarp smak.
Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quineron, även känd som Quinoa eller peruanskt ris, är så kallade Pseudosbogs, dvs. en växt som producerar stärkelsehaltiga frön, men som inte är det. Den kommer från Sydamerika där den har värderats för sitt näringsvärde i århundraden. Den kallas "inkornas helgon." Den innehåller också saponiner, vilket gör att den kan uppvisa antiallergiska, antiinflammatoriska, antifungala, antivirala och immunstimulerande effekter. Kornet har antioxidativa egenskaper på grund av sin extremt stora mängd flavonoider. Quinoa innehåller inte gluten och är lättsmält. %Inkluderar mättade fettsyror 0,7g - 3%kolhydrater 57 - 22%inklusive socker 0g - 0%protein 14g - 28%salt 0,01g < 1%*RWS - referens livsmedelsvärde &nbsp; <strong> användning </strong> Quingröns bör sköljas i vatten innan tillagning. Koka i cirka 15 minuter på låg värme. Vi vet att quinoa är klar efter de karaktäristiska "svansarna" som kommer att framträda från quinoakorn under tillagningen.